Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kasvot "kesä"kuntoon, osa1

Toiset aloittavat joka tammikuu sen kuuluisan elämäntaparemontin - syödään terveellisesti ja kuntoillaan jne.

Pengoin perjantai-iltana kaappeja ja muistin yhtäkkiä kuorintageelini, joten ajattelin että miksipä ei. Onhan viime kerrasta huimat puoli vuotta aikaa, joten ei se pahaakaan iholle tee. No, ei se tehnytkään. Peilikuva järkytti kasvojen pesun jälkeen - kukkasen alkuja ihan tuhottomasti, enemmän mitä koskaan kuvittelin!

Sain sitten tänään otettua ns. lähtökunto kuvat. Itseäni hirvittää laittaa tämä kuva, mutta onpahan jotain vertailukohdetta sitten välikatsauskuviin. Tavoitteena on kuukaudessa saada kasvot parempaan kuntoon, joten tämä on tilanne josta lähdetään liikkeelle. Oikeapuoli on ihan kamalassa kunnossa verrattuna vasempaan, joka näyttää suht normaalilta, mutta leuka on pahin alue.
Oikea poski - hyi.. 01.02.2015
Viikon sisällä pitäisi tulla Oriflamelta paketti, joka sisältää kasan ihonhoitoon (sarjoista mm. Optimals, Essentials ja Love Nature) sekä hiuksiin käytettäviä hoitotuotteita. Kokeillaan niitä, jos vaikka ne tehoaisi! 

Ruokavalio on ihan kunnossa, vettä menee 2-3 litraan päivässä ja ylipäätänsä vuorokausi- ja ruokailurytmit on säännölliset, kiitos koulussa käynnin! :) Raskaus vain pahentaa näitä iho-oireita ihan tuhottomasti, mutta katsotaan miten pitkälle päästään kohti parempaa ihon terveyttä! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...